Na turnaji bylo kolem 170 závodníků, mezi kterými o sobě dali výrazně vědět právě Litoměřičtí. Ti měli v kategorii mladších žáků celkem sedm zástupců.
Zlato vybojovali Vojtěch Gruntorád a Aleš Diviš. Na druhém místě skončila Denisa Beranová. Bronzovou medaili si odvezl Marek Kracík. Na pěkných pátých místech pak skončili Matěj Krejčí, Radek Vobořil a Daniel Heřmánek.

Jako pokaždé měl Litokan nejvíce bojovníků v kategorii mláďat – těch bylo hned čtrnáct. Se zlatou medailí z turnaje odjeli Daniel Pařízek, Jiří Učík, Jakub Bělohlávek, Denisa Beranová, Štěpánka Krejčová, Vojtěch Gruntorád, Marek Kracík a Štěpán Klein. O stupínek níž skončil Lukáš Foltýn. Třetí na turnaji skončili Erik Klein, Adam Lutišan a Natálka Moravcová. Po pěkných bojích byli Michael Beran a Matyáš Hemer na čtvrtém místě.

Se součtem deseti zlatých, dvou stříbrných a čtyř bronzových medailí byli Litoměřičtí na druhém místě v počtu získaných medailí hned za domácím týmem. Štěpánka Krejčová a Vojtěch Gruntorád byli vyhlášeni jako nejtechničtější závodníci turnaje a odvezli si plaketu.

Judisté Litokanu vybojovali za celý rok celkem 189 medailí (112x zlato, 39x stříbro a 38x bronz) a z turnajů si odvezli čtyři poháry.

Stanislav Pařízek