Ostřílený Stanislav Godla (39 let) v plnokontaktní kategorii kickbox lowkick do 91 kg došel do finále, kde po pohledném a vyrovnaném souboji prohrál těsně na body s dvacetiletým Černohorcem. V kicklightu do 94 kg postoupil také do boje o zlato, kde byl domácí reprezentant od začátku aktivnější a bodoval zejména dvojitými kopy na stehna.

„Standa ale postupně zvyšoval svůj tlak a měl jasně navrch v boxerských kombinacích. Ve druhém kole ještě přidal, na což Němec nebyl schopen reagovat a psychicky odpadl. Standa zvítězil rozdílem dvanácti bodů a v této kategorii nepoznal v sezoně porážku," prozradil lovosický Vít Masopust, který v Mnichově působil také jako asistent reprezentačního trenéra.

Mahammad Jafar (17 let) se v plnokontaktním lowkicku juniorů do 60 kg utkal ve finále s českou jedničkou Františkem Potužákem (SoRugym Chrudim). „Miky vynikal tvrdšími údery, na což soupeř reagoval. Vyhýbal se delším kombinacím a dobrým pohybem a krátkými kombinacemi dobře bodoval. Nakonec jsme o pár bodů prohráli a vybojovali stříbro."

Lenka Masopustová (14 let) startovala v polo-kontaktních disciplínách. V lightcontactu starších žákyň do 65 kg (začátečnice do 4 vyhraných turnajů) postoupila až do finále, kde se utkala s reprezentantkou Německa, nad kterou měla jasně navrch. Porazila soupeřku rozdílem osmi bodů a vybojovala svou první zlatou medaili v sezoně. V lightcontactu pokročilých v semifinále prohrála s reprezentantkou Lichtenštejnska.

„Patnáctiletý Antonín Lupínek v lightcontactu starších žáků do 57 kg vypadl už ve čtvrtfinále, ale v kicklightu juniorů do 57 kg postoupil až do semifinále, kde prohrál těsně na body s dalším Maďarem a skončil třetí," těšilo Masopusta.

Filip Kafka (15 let) se představil ve dvou polokontaktních disciplínách. „V lightcontact starších žáků do 52 i do 57 kg bohužel prohrál už v osmifinále. Při svém prvním zahraničním výjezdu ale nasbíral cenné zkušenosti."

Bodované výsledky: Stanislav Godla: 1. kicklight 94 kg, 2. lowkick 91 kg. Lenka Masopustová: 1. lightcontact st. žákyně 65 kg (začátečnice), 3. lightcontact st. žákyně (pokročilé). Mahammad Jafar: 2. lowkick junioři 60 kg.
Antonín Lupínek: 3. kicklight junioři 57 kg.