V prvním kole Českého poháru v Hradci Králové se dařilo Vojtěchovi Netrhovi, který ve své parádní disciplíně 200 metrů prsa obsadil čtvrté místo. „To je pro náš klub nejlepší umístění, kterého kdy litoměřický plavec v Českém poháru dosáhl," poznamenal trenér Štěpán Šetek.

Plavecký klub se zúčastnil také kraulařského víceboje v Litvínově, kde se hodnotí součet kraulařských disciplín na 50, 100, 200 a 400 metrů. „I zde se nám poměrně dařilo. V celkovém součtu disciplín skončila druhá Adéla Kurcová v kategorii juniorek a Aneta Kutzlerová mezi žačkami. Mezi žáky skončil Šimon Petrovič třetí. A v individuální disciplíně zvítězil Martin Kroufek ve sprintu na 50 metrů."

Litoměřičtí borci nechyběli ani v bazénu v Podolí, kde se konala Jarní cena Prahy. Na stupně vítězů se dokázal prosadit Netrh. Ten na prsařské dvoustovce vybojoval v dramatickém finiši zlato. K tomu přidal bronz na poloviční trati. Těsně pod stupni vítězů (4.) skončila Adéla Kurcová na 200 metrů VZ. Litoměřičtí plavci nezaháleli ani v minulých dnech, kdy se připravovali na druhou polovinu sezony na kondičním soustředění v Nymburku.