Druhý zápas doma, druhá výhra ve čtvrtfinále futsalové ligy! V sérii mezi Gardenline Litoměřice a Spartou Praha je stav 2:2 na zápasy a o postupu do semifinále tak rozhodne až středeční pátý zápas na severu Čech. Hrát se bude v lovosické hale Chemik od 20.00.

Litoměřice v pátek 28. dubna doma vyhrály 5:3, avšak v pondělí na Spartě padly 2:4. "Domácí prostředí bude opět naší výhodou. Začátek pondělního zápasu jsme zvládli, ale rychlé vyrovnání na 1:1 nás přibrzdilo. Průběh druhého poločasu byl náš souboj s vynikajícím sparťanským brankářem Marešem," řekl sportovní manažer litoměřického klubu Lukáš Vobecký.

"Bylo to dnes opět vyrovnané, jako celá série. Trošku mě mrzí závěr, kdy byl hostující Rodrigo Taverna vyloučen. Myslím, že by se série měla rozhodnout v plných sestavách," uvedl pro Českou televizi sparťanský trenér David Fryč.

Litoměřicím se navíc zranil Danilinho a podle všeho ani on ve středu nenastoupí.

3. a 4. čtvrtfinále:

Litoměřice – Sparta 5:3 (2:2)

Branky: 6. Danilinho (Two), 8. Tichý (Taverna), 25. Hrdý (Zapletal), 35. Vagnao, 35. Taverna – 14. Křemen (Sláma), 16. Brůna (Kovács), 39. Sláma (Kovács)
Stav série: 2:1

Sparta Praha – Litoměřice 4:2 (2:1)

Branky: 2. Rott (Brunovský), 9. Kovács (Rott), 36. Doša (Kovács), 40. Sláma – 1. Zapletal (Danilinho), 39. Taverna (Zapletal)
Stav série: 2:2

Utkání Litoměřic (v bílo-zeleném) proti Spartě Praha
FOTO: Litoměřice porazily Spartu 5:3 a jsou krok od semifinále!