Tohoto turnaje čtyřher se letos zúčastnilo na kurtech 28 tenistů našeho oddílu i příznivců tenisu od věku 13 let do 75 let ve dvou výkonnostních kategorií. Přes zkraje nepříznivé počasí se odpoledne již vyjasnilo a všichni hráči odehráli  šest standardních jednosetových zápasů během šesti hodin, což samo o sobě byl pro všechny a hlavně rekreační hráče, kterých byla většina, úctyhodný a heroický výkon.

Turnaj byl zahájen blahopřáním paní Hermíně Jeřábkové, jejím poděkováním, přáním všem zúčastněným a společnou fotografií do našeho tenisového archivu.  V přestávkách způsobených dvěma poledními přeháňkami jsme mohli všichni ochutnat množství kulinářských specialit, které jsou vždy standardní součástí účasti našich členů a hlavně členek, a letos bylo opět z čeho si vybírat. Nechyběl výborný guláš a pro dodržování pitného režimu i další občerstvení.

Jubilantka Hermína Jeřábková.
Litoměřická tenisová legenda Hermína Jeřábková slaví 90

Vyvrcholením celého sportovního odpoledne bylo závěrečné vyhodnocení, předání putovních pohárů vítězům obou kategorií paní Hermínou Jeřábkovou, čestné foto s ní a hlavně následný společenský program s hudební produkcí, kterou jako vždy zaštítit známý dj MK. Tohoto společenského programu se zúčastnili i další příznivci našeho oddílu a paní Hermíny, i když do půlnočního konce vydrželi jen ti skalní. Už proto je třeba obdivovat a závidět obrovskou vitalitu paní Hermíny, která se od dopoledne a celou dobu věnovala organizaci turnaje a domů šla až jako jedna z posledních.

Výsledky nebyly úplně rozhodující, důležitější bylo vzájemné tradiční setkání našich členů. Děkujeme proto všem účastníkům i jejich blízkým a již nyní se všichni těšíme na další ročník.

Ing. Jan Jarmar