Junioři vstoupili do druholigových duelů posílení o některé dorostence. Proti České Lípě nezahájili dobře, ale díky Kroupovi se jim podařilo brzy skóre srovnat. V dalším průběhu ale tahali za kratší konec provazu a duel skončil jejich prohrou 4:8. Ve druhém utkání proti rezervě Ústí si ale Lovosičtí výhrou 7:3 spravili chuť.

Dorostenci se v prvním utkání se Sokolovem zpočátku trápili s koncovkou, ale nakonec druhá a třetí třetina přinesla jistotu na florbalových holích, o čemž svědčí výhra 7:1.
Čekalo se, že lídr z Plzně bude ještě těžším protivníkem, což se také potvrdilo. V první třetině byli hosté aktivnější, ale skórovali pouze jednou. K vyrovnání skóre přispěl sváteční střelec Helis a o chvíli později otočil skóre neméně sváteční kanonýr Futera. Jenže Plzeň srovnala, a tak musela rozhodnout až poslední část.

„Bohužel třetí třetinu jsme nezahájili dobře a hned v úvodu pustili Plzeň do vedení. Naštěstí ani ne do dvou minut Čapek srovnal a za další čtyři minuty nás vyslal Kocourek opět do jednobrankového vedení," těšilo místopředsedu lovosického oddílu Libora Hejhala.
Za hlaholu fanoušků a jejich bubnů se před domácí bránou dělo peklo. Plzeň dobývala svatyni Rudiše ze všech stran, ale ten i za značné podpory čtveřice obránců Rudolfa, Seidla, Pardubického a Kandy velký tlak posledních tří minut ustál.

„Vše a konečnou výhru 5:3 pečetil přes celé hřiště do prázdné brány Kroupa. Porážka Plzně byla nečekaná, ale s přihlédnutím k našemu výkonu zasloužená. Fanoušci si tak přišli na své a jejich hráči se jim na závěr odvděčili za vytvořenou skvělou zápasovou atmosféru potleskem."

Junioři: ASK Lovosice LFP – FBC Gabriela Česká Lípa 4:8. Body domácích: Hruza 1+2, Hozák 1+1, J. Kroupa 1+0, M. Kroupa 1+0. ASK Lovosice LFP – Ústí n. L. B 7:3. Body domácích: Hruza 2+1, Hozák 2+1, Dvořák 1+1, Vrba 1+0, Pardubický 1+0, J. Kroupa 0+1, M. Kroupa 0+1, Čapek 0+1.

Dorost: ASK Lovosice LFP – Florbal Sokolov 7:1. Body: M. Kroupa 2+1, Sládek 1+2, Kanda 2+0, Kocourek 1+1, Čapek 1+0, Futera 0+1, Saidel 0+1, Rudolf 0+1. ASK Lovosice LFP – FBŠ Slavia Plzeň 5:3. Body: Futera 1+2, Kocourek 1+0, Čapek 1+0, M. Kroupa 1+0, Helis 1+0, Rudiš 0+1.