Mezi 31 žákyněmi dominovaly závodnice z Prahy Kampy, když zvítězila Tyllerová před Milerovou. Jen těsně unikla medaile litoměřické Zorce Záhorové, která nestačila na Giebelovou (Rožnov).

Stejný osud čekal také Adama Michalka (Litoměřice), cenné kovy mezi 22 žáky si totiž nakonec rozdělili vítěz Kašpar před Doležalem (oba Liberec) a Nyassem (Praha Kampa). Do finále se z Litoměřičanů dostal i Štěrba, který obsadil osmé místo.
Adéla Havlová (Litoměřice) mezi 13 ženami dobrým výkonem obsadila deváté místo, těsně nepostoupila do finále.

Nejlépe si podle očekávání vedly reprezentantky Frydrychová (Liberec), Solanská (Rožnov) a Dolejšová (Liberec). V synchronních skocích brala zmíněná Havlová se svou partnerkou Jechovou (Liberec) opět „bramborovou" medaili pro Litoměřice. Zvítězil pár Dolejšová / Lichtágová.

Mezi deseti muži neměl pořadatelský oddíl zastoupení. Úžasnými výkony nejvíce nadchli reprezentanti Sült (Praha Kampa), Pelc (Praha Žižkov) a Riedl (Olomouc).

V neděli trampolínisté pořádali již 25. ročník závodu Litoměřický kalich, kam se sjelo přes 80 účastníků ve věku od 6 do 18 let, kteří rozděleni do množství výkonnostních tříd závodili mezi sebou o medaile a odměny pro nejlepší.

Z výsledků lze zmínit vítězství Litoměřičanů M. Trtka (L8) a M. Wypaseka (L2) i Z. Záhorové (FIG 12) a A. Havlové (FIG B). Stříbro pak zůstává doma díky H. Růžičkovi (L3), O. Bulíkovi (L2), G. Kočí (FIG 12) a A. Michalkovi (FIG 12).

Nejen litoměřičtí trampolínisté se po krásném víkendovém klání těší na blížící se mistrovství republiky i další závody Českého poháru.

Jana Štefániková