Ve Štětí se hrálo ve dvou skupinách po pěti, osm celků si pak zahrálo čtvrtfinále. Obhájce Božkov uhrál ve skupině skóre 16:0, za ním skončili Galactitos. Třetí místo si zajistily Račice před Brunou. Druhou skupinu vyhrála Fotbalová rodina z Roudnice nad Labem před Bílým baletem. Třetí skončil Šotek team B z Hoštky a na posledním postupovém místě mělnické San Marino B.

Čtvrtfinále nepřálo favoritům. Galacticos nezvládli penaltovou loterii a vypadli s Hoštkou. To potkalo i Fotbalovou rodinu, která jen remizovala 1:1, a na penalty vypadla s pořádající Brunou, když z celkových šesti rozhodla jediná v podání Davida Mencla.

Ani další postupující z Račic nebyl proti Bílému baletu favoritem, mj. i proto, že soupeř vyhrál pátý ročník turnaje. Toto pravidlo však neplatilo v zápase Božkova proti San Marinu. Hornopočapelský výběr pokračoval ve spanilé jízdě a nedal protivníkovi žádnou šanci.

V semifinále si nejprve poradila pořádající Bruna se Šotkem, když vyhrála o dvě branky. V druhém semifinále tým Božkova rozdrtil Račice o sedm gólů.

Zápas o třetí místo byl dramatický a rozhodla jediná branka Šotku. V boji o první místo chtěla pořádající Bruna překvapit Božkov, ale hornopočapelský tým byl suverénní i v posledním duelu. Po výhře 5:1 ukončil turnaj se sedmi vítězstvími a impozantním skórem 32:1.

Nejlepším gólmanem byl vyhlášen Miroslav Doubrava (Šotek), nejlepším střelcem Radek Hrdý (Božkov) a nejlepším penaltovým ostrostřelcem v doplňkové individuální soutěži Matěj Svoboda (Medvědi). Ondřej Větvička (Božkov) byl oceněn za stanovení rekordu v počtu obdržených branek, který se bude jen těžko překonávat.

„V 28 zápasech bylo vstřeleno celkem 98 gólů a aktivně se zapojilo 82 hráčů, kterým bych chtěl poděkovat za účast. Pevně věřím, že se všem turnaj líbil a že se společně setkáme také na dalším turnaji O pohár Bruna Mlazice, tentokrát v jeho letní podobě," sdělil za pořadatele Pavel Bánovčin.