Sluneta Ústí – Lovosice 99:64 (56:37)

Sestava a body: Šebo 23, T. Malý 15, Puchar 14, Hrdlička 5, Daněk 4, Vácha 2, J. Malý 1, Fryč.

Hosté z Lovosic sice ve čtvrté minutě první části vedli o tři body, ale toto vedení netrvalo dlouho. Domácí během následujících třech minut již měli na kontě desetibodové vedení, které během druhé čtvrtiny začali pomalu, ale jistě zvyšovat. Hosty držely nad vodou úspěšné trojkové pokusy, jenže mezi osmou a devátou minutou vyšli na rozdíl od Ústeckých střelecky na prázdno, a tak již po dvou odehraných částech bylo v podstatě rozhodnuto.

Náskok domácích vzrostl i po třetí části, ústecký tým střídal jako v hokeji po pětkách a podle toho se střídali i domácí střelci. Hosté toho ale nedokázali využít. Poslední část začali Lovosičtí v útlumu a jejich první koš padl až v šesté minutě.

Nutno ovšem podotknout, že domácí zapisovatelé nepodali standardní výkon, takže na konci utkání na tabuli sice svítilo u hostů číslo 72, v zápise však bylo pouze 64 vstřelených bodů. To se často nevidí. V závěru chtěli Ústečtí vstřelit stovkový koš, ale hosté tuto část zvládli v obranné činnosti na jedničku, a tak se to domácím basketbalistům nepodařilo.