Bez zranění se obešla i odpolední srážka dvou osobních aut v Dubanech u Libochovic. A hned dvě nehody se dopoledne staly také u obce Křešov nedaleko Snědovic. Po šesté hodině ráno tam hasiči nejprve vyjeli k zapadlému kamionu, pod kterým se utrhla krajnice. Řidič vozu se měl údajně vyhýbat protijedoucímu autobusu.

„S kamionem převážejícím elektroodpad se utrhla krajnice. Hrozil pád kamionu na bok. Na místo byl povolán jeřáb ze stanice Ústí nad Labem. Hasiči kamion zajistili, uzavřeli komunikaci, vyložili náklad a vyprošťovali," popsal mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Na stejné místo pak záchranné složky vyjely po deváté hodině znova. Tentokrát k nehodě dvou osobních aut. Silnice vedoucí ze Snědovic do Štětí byla včera ráno pokryta zbytky sněhu a ledu a podle silničářů byla sjízdná jen se zvýšenou opatrností. K další nehodě došlo i v průmyslové zóně v Lovosicích.

„Při nehodě byli dva lidé zraněni. Vzala je do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči odpojili akumulátory a uklidili vozovku," doplnil Marvan.