V neděli 31.5. na vás v parku J.Hory bude čekat Růženka s dorty, Bajaja s drakem, Zubejda s velbloudy, Král Miroslav, princezna Mulan, Třetí princ s hady i Popelka. Již třetí pohádkový les zde pro vás totiž ve spolupráci s Městským úřadem Roudnice nad Labem a skautským střediskem Říp připravila společnost Velká dobrodružství.

Kilometrovou trasu mohou děti projít kdykoliv od 13 do 17 hodin. Na startu dostanou průvodní dopis s popisem trasy, namalovanými pohádkovými postavami, které na ně na trase budou čekat. U každé pak dostanou nějaký zapeklitý úkol, za jehož splnění dostanou do dopisu razítko. Pokud splní všechny úkoly, čeká je v cíli u Sněhurky a trpaslíku královský poklad. Pokud chcete být přednostně posláni na cestu v čase, který vám vyhovuje, zaregistrujte se týden před akcí na www.velkadobrodruzstvi.cz do formuláře v rubrice Pohádkový les. Přijít můžete ovšem i bez registrace.

Občerstvení pro platící děti (párek s chlebem + limo) bude zdarma k vyzvednutí v prostorách skautského střediska Říp (nad gymnáziem). Doražte v jakémkoliv počasí. Budete se dobře bavit!