Na koncert vyhlášeného folkového písničkáře Jaroslava Hutky zve v pátek večer teplická Restaurace Slávie. Šedovousý muž s brejličkami, který se „postavil i samotnému Nohavicovi“ v diskutabilní písni Udavač z Těšína, přiveze vlastní hity i své písničky lidové. Jestlipak ale fanoušci Čechomoru ví, že písnička Místečko byla v Hutkově repertoáru jako Starala se máti má už v 70. letech minulého století?

V Teplicích, konkrétně v tamním klubu Božák, zůstaneme i v případě další pozvánky. „Zahrajeme tu v pátek večer jako support skupiny VAS (tedy Vyčůrat a spát), která je právě na turné po Česku,“ prozradil Vladimír Volman, zakladatel, kytarista a spoluautor písniček legendární pražsko bílinské punkové kapely Do řady!

Litoměřický Baronka Live Music klub zve dnes na Lety mimo (Praha) s JZD a Kombajnem, pestré „to“ bude mít v sobotu Music Club Doma v Ústí. Představí se zde žánrově pestrý kvartet nejen kapel Sklap (Děčín, punk crossover doporučujeme!), Sapiens (psychedelic rock) Kurva od Vedle (punk) i Milosh (psychedelic folk). Nuda zde nebude.