„Vzhledem k vytíženosti zimního stadionu v Ústí nad Labem jsme pro naše děvčata hledali zázemí, které by kapacitně vyhovovalo týmu pro účast v ligové soutěži. Nádherné zázemí jsme našli ve městě Lovosice, které nás přijalo s nadšením.

Tímto bych chtěla městu Lovosice moc poděkovat za poskytnutí tohoto zázemí. Nesmím ale také zapomenout velmi poděkovat Milanu Bačákovi a paní Daně Berkové za veškerou spolupráci, a zejména za pomoc při organizačních záležitostech nutné ke vstupu do ligy žen Divize A2.

Bez těchto dvou lidí bychom to nezvládli. Ze všech sil se budeme snažit město Lovosice co nejlépe reprezentovat na domácím i mezinárodním poli," říká kapitánka týmu žen Božena Vozárová.

Tým v Lovosicích prošel letní přípravou a v sobotu 3. září 2016 zahájil sezónu svým prvním mistrovským utkáním v Karlových Varech. I přesto, že tým tvoří téměř třicet žen a dívek, neustále probíhá nábor nových hráček.

„Srdečně zveme každou dívku či ženu se zájmem o nádherný kolektivní sport, se zájmem hrát hokej. Během tréninků na ledě, i mimo něj, čeká každou zájemkyni mnoho krásných zážitků. Zároveň také mají ženy a děvčata možnost vstoupit do skvělé party, která vždy táhne za jeden provaz.

Tréninky probíhají na zimním stadionu v Lovosicích. Zájemkyně se mohou kdykoliv přijít podívat na náš zápas nebo trénink, a pokud by troufla i na led, postačí brusle, přilba a hokejka. Na facebookových stránkách nás také najdou pod skupinou HC Lovosice Ženy," dodává trenér Martin Heřmánek.