Litoměřický Stadion doma padl s Valachy ze Vsetína 2:3. Pro svěřence Daniela Tvrzníka se jedná o první letošní domácí ztrátu. Zápas rozhodly přesilové hry, zatímco domácí v úvodní třetině dvě početní výhody neproměnili, Valaši hned z první přesilovky udeřili a do šaten si tak z první části odnesli jednobrankový náskok. I ve druhé třetině pohrdl Stadion třemi výhodami jednoho muže v poli, a tak se, tentokrát ve hře pět na pět, prosadili opět Vsetínští.

Domácí se mohli radovat až v 55. minutě, kdy zasunul puk do prázdné klece Válek, to už ale měli hosté tříbrankový náskok po trefě Roba, který byl u všech tří branek hostů.

Litoměřice si v závěrečné pětiminutovce vytvořili tlak, výsledkem už ale byla pouze snižující branka Korkiakoskiho. Kališníci tak podlehli moravskému soupeři 2:3.

Hokej, Chance liga, 7. kolo:

Stadion Litoměřice - Vsetín 2:3 (0:1, 0:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 55. Válek (Pour, Buchtela), 58. Korkiakoski (J. Kloz, Pavlas) – 17. Rob (Jonák, Pechanec), 35. Jonák (Rob, Pechanec), 44. Rob

HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Marcel, Pavlas, Smetana, Gaspar, Jebavý, Buchtela, Kvasnička – Korkiakoski, J. Kloz, M. Kadlec – Voženílek, Válek, Kusý – Pour, Flynn, Machala – J. Dvořák, M. Havelka, Jirásek.

Ilustrační foto
Chukwuma vystřelil v závěru Brozanům výhru