V sobotu 17. ledna 2015 pořádá HC Stadion Litoměřice druhý ročník soutěžního klání pro děti z dětských domovů, kterého se zúčastní děti z Dětského domova Litoměřice, Dlažkovice, Dubá – Deštná, Česká Kamenice, Ústí nad Labem Severní Terasa, Mašťov a Žatec.

Přítomno bude téměř šedesát dětí, které využijí celý den k bruslení a změří své bruslařské dovednosti v rychlostním závodě na jedno kolo.

Kromě celodenního programu na ledové ploše bude součástí této akce také návštěva dětí na utkání Litoměřice – Šumperk. I letos mohou fanoušci přinést na zápas plyšáky, které po vstřelení první domácí branky vhodí na ledovou plochu. Plyšáci pak poputují přímo k dětem, které budou přítomny na tomto zápase. Minulý rok přistálo na ledě 1327 plyšáků!

Stadion je po 44. kole na 5. místě se ziskem 75 bodů. Na šestou Jihlavu má náskok dvou a na sedmou Kadaň čtyř bodů. Oba tyto týmy však mají zápas k dobru. Zisk tří bodů tak dnes bude velmi důležitý  pro udržení šance proklouznout po základní části rovnou do čtvrtfinále play-off, kam postoupí nejlepších šest týmů soutěže. V předchozích třech vzájemných zápasech této sezony si Draci i Stadion zatím drží domácí neporazitelnost.