„Měli jsme tak čtyři pět velkých příležitostí. Sice jsme už brzy vedli, ve třetí minutě se trefil Baran, pak jsme ale mohli dát na dva nula, Blažek běžel sám na branku, místo toho ale přišel protiútok a vyrovnání. Chvíli před poločasem další velká šance, tentokrát běžel sám na gólmana Hrobeckých Vavrinec. Také neproměnil a za pár okamžiků to bylo po chybě pravé strany obrany jedna dva. Hrobce nás potrestaly, mají svou kvalitu," mrzelo trenéra Proboštova Miroslava Janotu.

„Domácí nám na těžkém terénu zápas bojovností a agresivitou dost zkomplikovali. Brzy jsme inkasovali branku a čekalo nás dobývání zatažené obrany, navíc domácí i nadále hrozili z nebezpečných brejků. Naštěstí se nám podařilo zápas ještě do přestávky otočit.

Ve druhém poločase jsme ale byli zbytečně zbrklí a nepřesní a vlastní vinou se dostali pod tlak. Na druhou stranu tlak byl spíše platonický, dvě největší šance jsme měli my, ale obě jsme trestuhodně neproměnili a nakonec jsme se museli bát o výsledek do posledních minut. Vezeme hodně cenné tři body, soupeř má ale rozhodně na víc než na předposlední místo v přeboru," poznamenal hrobecký kouč Jaromír Kala.

Proboštov - Hrobce 1:2

●Branky: 3. Baran - 26. Kala, 45. Neuman, ŽK 5:0, poločas 1:2, r. Průša, 150.
●Hrobce: Sailer - Kejval, Matoušek, J. Kühn, Hála - A. Kühn, Polák, Tomášek - J. Slavíček (84. Fary), Neuman (71. P. Slavíček), Kala.