„Dostali jsme se do vedení, ale soupeř ještě v první půli srovnal a ve druhé přidal i druhý gól. Nám se však podařilo třemi brankami duel otočit.
Narazili jsme na hodně běhavého soupeře, který před týdnem porazil i Převýšov. Má tedy určitě svou kvalitu. Stále se potýkáme s velkou marodkou, chybělo nám sedm hráčů. Jsme tedy stále ve fázi zkoušení, je tady s námi i jeden hráč z Chorvatska," dodal trenér Pavel Janeček.

„Třicet minut jsme si drželi hřiště a dali jsme i gól. Pak jsme ale přestali hrát a inkasovali po kombinaci na lajně a přihrávce do vápna. Druhý poločas to bylo nahoru dolů, dostali jsme branku z penalty, kdy běžel na Pecyho (Pechatý – pozn. aut.) hráč sám, hodil si to podél něj a upadl přes jeho ruku. Po chvíli vyrovnal Petrášek z rohu hlavou na přední tyči. Potom po centru od Kešnera dával Sváťa (Svátek – pozn. aut.) hlavou na 3:2 a před koncem se opět Sváťa uvolnil ve vápně a nahrál před bránu Kešnerovi na 4:2," popsal trefy jeden ze střelců Roudnice David Soukup.

V sobotu by se Roudnice měla utkat s druholigovým Varnsdorfem.

SK Roudnice – Slovan Liberec U21 4:2

Branky: Soukup, Svátek, Kešner, Petrášek – Káva, Dydowicz z pen.
Roudnice: Rohlíček (46. Pechatý) – Chalupa, Petrášek, Kučera, Nádeníček – Müller, Soukup, Kešner, Brandejs – Svátek, Džejan.