I. A třída

Mojžíř – Lovosice 2:3

Neměli svůj den a navíc jim chybělo pět hráčů základní sestavy. Fotbalisté Mojžíře podlehli Lovosicím 2:3 a utrpěli tak první domácí prohru v letošní sezoně. „Je to škoda, ale nesehráli jsme dobrý zápas. Naše hra byla špatná, bez bojovnosti," uznal asistent kouče Michal Kubec. První gól si dali domácí sami a brzy po pauze prohrávali už 0:2. „Střídající dorostenci oživili hru a podařilo se nám srovnat, když se dvakrát trefil Vitásek, pak jsme ale udělali další chybu. Byl to nepovedený zápas," uznal asistent trenéra a dodal: „Pochvalu zaslouží jen Aleš Vitásek a Matouš Kubec, který poprvé odehrál celý duel a hrál parádně."

Branky: Vitásek 2 – Walter, Durček, vl.

Lovosice: Šafránek – Drbal, Kovařík, Kočina, Walter, Zdvořák (46. Baborák), Culek, Suchý, Espinosa, Durček (88. Vochomůrka), Hušek.

Křešice – Duchcov 10:0

Soupeř z Teplicka uvedl do zápisu o utkání jen devět hráčů a už v poločase prohrával 6:0. Než bylo utkání ukončeno, trefili se domácí ještě čtyřikrát.

Branky: Lenrt 3, Patka 2, Tuháček, 2, T. Hrdý, Bezemek, Pácl.

Křešice: Větvička – Loula, T. Hrdý, L. Hrdý, Kühn, Bezemek, Patka, Schoř, Pácl (46. Pekárek), Lenrt, Tuháček.

Libochovice – Oldřichov 3:2

Domácí měli parádní start vedli už od třetí minuty po trefě Olivy. Jenže hosté se nevzdali, do půle srovnali a krátce po změně stran otočili průběh. Body si ale neodvezli, nejprve M. Hudik a v poslední minutě O. Hudik rozhodli o dalších cenných bodech pro Libochovice.

Branky: Oliva, M. Hudik, O. Hudik – Konečný, Hrubý.

Libochovice: Krpeš – Urban, Oliva, Wiesner, Chlouba – Košťál, Hudik, Musil, Horký (59. Zůna) – Šturm (90. Spodniak), M. Hudik.

I. B třída

S blížícím se koncem soutěží už chuť bojovat o body u některých týmů klesá. Výjimkou není fotbalová I. B třída sk. B, kde poslední Soběchleby k duelu se Sokolem Černiv ani neodcestovaly. První Bohušovice deklasovaly Dubí 14:0, když celek z Teplicka dával „horkotěžko" dohromady jedenáct hráčů. Zachraňující se Hrob zdolal Rovné. „Za stavu 2:1 nám pomohl šťastný gól, kdy do branky tak nějak podivně zaplaval Týmův pokus," přiznal sekretář vítězů Jiří Sedláček. Na programu bylo i jedno okresní derby. V tabulce na tom bylo sice o něco lépe Litoměřicko C, ale že rozstřílí České Kopisty 6:1, to se nečekalo.

Výsledky 24. kola: Hrob – Rovné 4:1 (Týma, Tichý, Šural, Pištora – Řezáč), Unčín – Lukavec 3:1 (Novotný 3 – Manda), Bohušovice – Dubí 14:0 (Kyzlík 6, Matějka 3, Fiala 2, Ortbauer 2, Martínek), Ohníč – Liběšice 0:2 (Pokorný, Blažíček), Bezděkov – Svádov – Olšinky 2:1 (Hlavsa, Čížek – Varga), České Kopisty – Litoměřicko 1:6 (Tůma – Hýř 2, Bergmann 2, Písař 2), Černiv – Soběchleby, hosté se nedostavili.