Hosté se sice dostali do vedení ve 14. minutě, ale hrobecká odpověď přišla jen o chvíli později. Ve 34. minutě ještě domácí tým zachránil Sailer, který vystihl směr střely při penaltě, vzápětí pak vychytal po akci Schettla Fiřta, ale pět minut před půlí už inkasoval.

To po pravé straně unikl Lesniak a Suchý v náběhu poslal míč do sítě. Domácí ani přes snahu ve druhé části na body nedosáhli.

„Bohužel se nám teď nedaří. Děláme úplně zbytečné chyby, které jsme nedělali ani v krajském přeboru, kde jsme se mimochodem i s tímto soupeřem utkávali. Musíme se z toho ale dostat sami. Nikdo jiný nám nepomůže,“ poznamenal trenér hrobeckých fotbalistů Jaromír Kala.

„Po nevydařeném domácím utkání s Českou Lípou jsem rád, že hráči utkání výsledkově zvládli. Potěšil mě výkon v defenzivě, zlepšovat se dál musíme v součinnosti v přechodu do útoku a řešení předfinální fáze,“ zhodnotil duel pro klubové stránky lounský kouč Pavel Schettl.

Hrobce míří v dalším kole do Velvar, které si polepšily výhrou v České Lípě.

Hrobce - Louny 1:2

Branky: 17. J. Slavíček - 14. Lesniak, 40. Suchý, ŽK 2:3, poločas 1:2, r. Aubrecht, 65.

Hrobce: Sailer - Matoušek (46. Neuman), Šimral, Kejval, Hála - Kühn, Polák, Fary - J. Slavíček, Belák (77. P. Slavíček), Kala.