Ty sice dostal do vedení Studecký, ale chybu v domácí defenzivě pak potrestal Kala a po centru J. Slavíčka tečoval do vlastní sítě nešťastně míč Franc.
Pro oba soupeře to byla generálka, Brozany o víkendu začínají v Neratovicích, Hrobce se představí v Litvínově.

„Docela mě překvapilo, že jsme byli podle mě o něco fotbalovější a soupeře přehrávali. To jsem fakt nečekal," podivoval se trenér hrobeckých fotbalistů Jaromír Kala.
Ten si přeje, aby si jeho svěřenci přenesli pohodu i do mistrovských zápasů. „Zatím to má stoupající tendenci, tak snad nám to vydrží."

Manažer brozanského Sokola Ján Kudlička přiznal, že divizní tým neodehrál vydařený zápas.
„V úvodu to ještě šlo, ale pak se to horšilo. Hrobce vyhrály zaslouženě, vydržely s námi běhat, byly mnohem úspěšnější v osobních soubojích, zkrátka víc chtěly. Nám se v těch posledních duelech nevedlo, bylo to takové rozhárané. Musíme věřit, že do mistráků nastoupí kluci s mnohem větším zaujetím."

Brozany - Hrobce 1:2

Branky: Studecký – Kala, vlastní, poločas 0:0.

Brozany: Lipš (46. Danko) – Franc, Dunderovič, Stehlík, Bubeníček – Barnat, Zadina (60. Cibulka), Studecký (55. Hajdarevič), Šollar – Chukwuma (55. Hajro), Benda (70. Walter).

Hrobce: Sailer – Kejval, Matoušek, J. Kühn, Hála – A. Kühn, Polák, Hubený (46. Tomášek) – P. Slavíček (46. J. Slavíček), Neuman (65. Mikas), Kala.