„Je to pro nás samozřejmě zklamání," přiznal domácí kouč Jaromír Kala. „Nezačali jsme úplně nejhůř, ale soupeř se z první akce dostal do vedení. Pak nám nebyl pro útočný faul uznán gól, navíc přišla chyba, penalta a bylo to 0:2."

Nadějný náskok hosty samozřejmě povzbudil, jenže v 50. minutě měli štěstí, že Polák neproměnil pokutový kop. „Chtěli jsme něco změnit, ale úplně to nevyšlo. Podařilo se nám sice snížit, jenže pak to Brná už dohrála. A měla z brejků i větší šance než my," dodal Kala.

Hrobce se v dalším kole představí v Modlanech, které se po špatném podzimu také herně i bodově zvedly. „To bude podobný případ jako teď Brná. Ta na jaře udělala víc bodů než v první polovině soutěže. Ale doufám, že z nás teď spadne deka a zmobilizujeme síly. Hrát takhle, tak skončíme kolem čtvrtého místa," poznamenal Kala."

Hrobce - Brná 1:2

Branky: P. Slavíček – Heřman, Králík z pk., ŽK 4:4, poločas 0:2, r. Matas, 75.

Hrobce: Sailer – Fary, Kejval, J. Kühn (46. Tomášek), Hála – Polák, Matoušek (57. Hubený), A. Kühn – J. Slavíček (46. P. Slavíček), Neuman (72. Mikas), Kala.

V utkání 21. kola fotbalového přeboru Ústecka potřebovali domácí, bojující na hraně sestupu, z utkání s rezervou Litoměřicka tři body jako sůl. V poločase ještě živili reálnou naději (1:1), že proti favoritovi se sen může stát realitou.
„Kluci v prvním dějství neodváděli takový výkon, jakého jsou schopní. Trenér Vlasta Stožický je za něj rozhodně nepochválil, promluvil jim tvrději do duše. To druhá část byla z naší strany herně mnohem lepší a po zásluze jsme si odvezli všechny body za vítězství 3:1," charakterizoval střetnutí vedoucí hostujícího týmu Petr Benda.

Horní Jiřetín - Litoměřicko B 1:3

Branky: Novotný – Kleniar, Frank, Starý, ŽK 2:1, poločas 1:1, r. Klimpl, 100.

Litoměřicko B: Strnad – Rapavý, Hýř, Flégl, Frank, Kleniar (81. Horváth), Tupý, Vlašič, Černý, Chvála (86. Starý), Pekař.  (str, lap)