Domácí šli do vedení už v deváté minutě, kdy Benda obešel i gólmana a pravačkou zakončil do prázdné.

Brozanští ještě nedoslavili a bylo to 1:1. Z hranice vápna propálil Lipše Hájek. Převahu měl ale poslední celek tabulky, který se před odchodem prosadil ještě jednou. Benda si všiml, že Divkovič je na malém vápně a přesným lobem dával na 2:1. Šok mohl přijít hned po změně stran, naštěstí míč směřující do prázdné brozanské branky se zastavil v kaluži.

V 60. min. nechala hostující obrana prostor Šollarovi a ten levačkou zamířil přesně – 3:1. O chvíli později zaskočil po rohu hosty Pikl a hlavička Bendy znamenala vedení 5:1. Do prázdné dorážel poté Kučera a z penalty završil na 7:1 Cibulka.

Vysoké vítězství vedoucí domácího týmu Ján Kudlička nepřeceňoval. „Soupeř přijel s hodně mladým kádrem. Vždyť tam měli většinu kluků ročník 1999 a 98. Byla to nějaká juniorka. Hrálo se na těžkém terénu, řadu šancí jsme ještě nevyužili, mohlo to skončit i vyšším rozdílem. Byl to prostě takový přátelák na konci sezóny."

Po té už by se v dresu Brozan neměl objevovat Aleš Pikl, který pověsil kopačky na hřebík. „Je pravda, že to říkal. Uvidíme."

Brozany - Most 7:1

●Branky: 9., 40. a 76. Benda, 60. Šollar, 67. Pikl, 78. Kučera, 86. Cibulka – 11. Hájek, bez karet, r. Ulrich, 50.
●Brozany: Lipš – Uka, Cibulka, Malina, Pokrovskij (65. Nehoda) – Golovko, Franc, Šollar, Pelikán – Benda, Pikl (70. Kučera).