„Vyhráli jsme, ale výkon z naší strany nebyl zrovna ideální," uznal po gólové přestřelce záložník Ústečanů Jan Peterka. Ten odehrál jen první poločas, který Arma zvládla lépe. „Hráli jsme dobře a po první půli vedli 3:0. Ve druhém poločase už to bylo horší. Nevím, co přesně se stalo," marně hledal příčiny inkasovaných branek. „Každopádně dostat čtyři góly od divizního týmu, to by se nám stávat nemělo," uznal Peterka.

 V dresu hostů se jednou prosadil Chukwuma, který v Ústí neuspěl na testech, poslední branku si pak dal vlastní obránce Jiří Pimpara. „Je dobré, že se dostáváme do šancí a proměňujeme je, na druhou stranu jsme ale v poslední době nehráli proti extra soupeřům, se kterými bychom se měli měřit. Musíme zlepšit hlavně defenzivní činnost," má jasno záložník ústecké Army.

 Ta vstoupí do jarních odvet ve Fortuna národní lize v sobotu 4. března na půdě Baníku Ostrava. Ještě před tím ji ale za týden čeká generálka s Litoměřickem. „Na Baník už se moc těšíme, bude to jistě zajímavý zápas," dodal Peterka.

FK Ústí nad Labem – SK Sokol Brozany 5:4 (3:0)

 Branky: 29. a 65. Moulis, 4. Leibl, 22. Peterka, 56. Pícha – 46. Chukwuma, 59. Marič, 70. Benda, 77. vlastní Pimpara.

 Ústí nad Labem: Tvrdoň – Zeman (46. Gilián), Pimpara, Vaněk, Šnirc – Peterka (46. Martykán), Miskovič, Moulis – Pouček, Leibl (46. Pícha) – Jindráček.

 Brozany: Lipš – Cibulka, Stehlík, Dundžerovič, Barnat – Marič, Zadina, Studecký, Šollar – Benda, Chukwuma.