„Hrálo se na docela těžkém terénu, ale zahájili jsme aktivně a Sdiri nás dostal do vedení. V prvním poločase jsme byli herně lepší. Domácí vstoupili do druhého poločasu hodně důrazně, nakopávanými míči nás dostali pod tlak.

Po nedorozumění v obraně také dokázali srovnat. Jen o chvíli později se ale podruhé v utkání prosadil Sdiri. Už předtím ale přehlédli rozhodčí evidentní penaltový zákrok na Vacka, faulován byl i Sdiri, ale to nás nakonec nemuselo mrzet. A ani to, že se po přihrávce Mariče netrefil do prázdné Kühn. Vyhráli jsme těsně, ale podle mě zcela zaslouženě," poznamenal vedoucí Sokola Brozany Jan Kudlička.

„Vítězství hostů je opravdu zasloužené, byli lepším týmem. Šancí jsme si vytvořili zhruba stejně, ale herně byly Brozany lepší. Po vyrovnání chybělo do konce asi 12 minut, bod bychom dnes brali, soupeř nás ale po jedné chybě potrestal. Horší je, že Trojan odjel po utkání do nemocnice s podezřením na zlomeninu kůstek v obličejové části a Kabyl má po jednom souboji kotník oteklý a nemůže došlápnout. Máme osm dní na to, abychom se dali do pořádku a jeli potrápit vedoucí Meteor," dodal pro klubový web trenér Jiří Kabyl.

Libiš - Brozany 1:2

• Branky:Jiráň Sdiri 2, poločas 0:1, r. Henych, 150.

• Brozany: Vacho - Janda, Pešula, Tupý, Bittengel - Marič, Kopecký, Zadina, Vacek (75. Kühn) - Sdiri (85. Ahmed), Franc.