Lukavec – Litoměřice B 1:4 (1:2)
Branky: Henzl – Starý 2, Císař, Cerman.
Derby fotbalistům Lukavce nevyšlo, což přiznal i trenér Oldřich Němec. „Byl to bohužel asi náš nejhorší zápas na jaře. Sice jsme dokázali v první půli skórovat, ale hosté byli ve všech směrech lepší. Vyhráli naprosto zaslouženě."

Lukavec: Jan Brožík – Henzl, Hamza, Richtr, Kolář – Zabák, Orem, J. Šenfedr, Manda (73. Jar. Brožík) – Udatný, Gajdoš.
Litoměřice B: Folberger – Kleniar, Pekař, Král, Letafka – Císař, Horváth, Cerman (80. Hýř), Pokorný – Kirbs, Starý.


Bezděkov – Liběšice 3:4 (1:3)
Branky: Poláček, Krása, Čaněk – P. Janda 2, Hambálek, Petrus.
Papírovým favoritem byl sice Bezděkov, body si ovšem odvezly Liběšice, které rozhodly v prvním poločase. „Dostali jsme lekci z efektivity. První poločas byl poměrně vyrovnaný, ale soupeř využil příležitosti. Druhou půlku se Liběšice dostaly jen párkrát na naší polovinu, ale jednou skórovaly. My těch šancí měli na dva zápasy, ale bohužel," krčil rameny vedoucí domácích Tomáš Martan.

Bezděkov: Balcar – Rubeš, Matoušek, Poláček, Čaněk – Hendrich, Krása, Pištora, Jirásek – Čížek, Průša (46. Buk).
Liběšice: Pokorný – P. Janda (69. Toufar), Novotný, Petrus (75. Kozel), J. Janda – Svoboda, Hambálek, T, Mikina, Vlk – Vlasák, Knop.


Straškov – Kozly 10:0 (3:0)
Branky: Blažek 6, Mikš 2, Cibulka, vl.
Straškovští sice s posledním celkem tabulky získali tři body, ale přišli o dva hráče. „Už v šesté minutě šel Mareš sám na bránu, ale šlápl si na míč a zlomil si ruku. V závěru zase musel odstoupit kvůli problémům s kolenními vazy Petr Kloub ml.. No a to jsem ani nezmínil, že náš gólman je po otřesu mozku mimo hru, takže musel chytat Lebduška," kroutil hlavou domácí předseda Petr Kloub, který vysokou výhru nepřeceňoval. „Soupeř se jakž takž snažil do stavu 3:0, pak už se to jen dohrávalo."

Straškov: Lebduška – Pokorný (77. Houdek), Cibulka, Vlastník, Waldhauser – Jan Novotný (66. Mikš), Blažek, Jakub Novotný, Kloub (81. Rous) – Sekera, Mareš (6. Turek).


Rovné – Č. Kopisty 2:1 (2:0)
Branky: Kotrba 2 – Rážek.
Domácí udeřili ve 12. a 15. minutě, hosté čtvrthodinku po změně stran jen snížili. „Prvních třicet minut jsme byli lepší a podařilo se nám vstřelit dvě branky. Pak ale převzal iniciativu soupeř, který byl fotbalovější. Pomohlo mu i to, že jsme museli pro zranění střídat a také nám postupně docházely síly. Bránili jsme se a vyráželi do brejků. Hosté úplně vylouženou šanci neměli," tvrdil předseda Podřipanu Zdeněk Fengl.

Rovné: Doubrava – Körmendy, Fuksa, Šámal, Cuchý – Řezáč (71. Kriner), Vilánek, Ullman (79. Kouba), Drobný (26. Migra) – Kotrba, Boura.
Č. Kopisty: Sklíba – Bergl, Plzák, Burza, Podaný, Krejza (85. Kučera), Kubíček, Horák, Kunert (69. Hnát), Tůma (46. Šumichrast), Rážek.


Oldřichov – Libochovice 4:0 (2:0)
Branky: Holubička 2, Holub, Doležal, ČK 62. Novák (Lib.).
Oldřichov i proti prvnímu celku potvrdil, že je nejlépe střílejícím týmem soutěže. Dvěma slepenými góly (32. a 36.) vedl v poločase 2:0 a krátce po změně stran přidal Holubička třetí úspěch. Po vyloučení Nováka pak pečetil na 4:0 Doležal.

Libochovice: Netolický – Wiesner, Chlouba, Košťál, Novák – Urban, M. Hudik, Horký (30. Tuček), Červený – O. Hudik (74. Šturm), Řezníček.