Bezděkovu zajistily výhru trefy zkušených

Osek - Ani v dalším duelu I. B třídy nenašel vedoucí Bezděkov přemožitele. A to nastoupil v Oseku ve slátané sestavě.

Do hry musel veterán Martin Arazim a několik zdravotně indisponovaných hráčů. „Ale utkání jsme od první minuty plně kontrolovali. Předvedená hra měla daleko do ideálu, ale je pravda, že soupeř nám tréninkové tempo dovolil.

Už v desáté minutě se přímo z rohového kopu trefil Arazim a do poločasu ho ještě následoval náš druhý útočný hrot Pavel Job. Po přestávce se domácí trochu osmělili a ze dvou rychlých protiútoků ohrozili Vaška Sailera, který ale svými jistými zákroky tým opět podržel a potvrdil tak pozici jednoho z nejlepších brankařů v kraji. Do konce utkání se ještě trefil Jirásek a z pokutového kopu opět Arazim," dodal Tomáš Martan, který hosty vedl.

„Chtěl bych všechny fanoušky pozvat na sobotu, kdy hostíme v okresním derby tým SK Libotenice. Výkop je v 10.15 hodin."

Osek - Bezděkov 0:4 (0:2)

Branky: Arazim 2, Job, Jirásek.
Bezděkov: Sailer - Hendrich, Klepáč, J. Čížek, Svoboda - Andres, Čaněk, Pištora, Jirásek - Job, Arazim (O. Čížek, Čada).

České Kopisty přišly o hráče

Oldřichov - Fotbalisté Českých Kopist se z Oldřichova vrátili bez bodů, navíc přišli v duelu I. B třídy o dva hráče.

„Soupeř nás zaskočil agresivní hrou, od první minuty si šel pro potřebné tři body, ale my jsme ho do žádné šance nepouštěli. Ve 22. minutě ale musel z placu kanonýr Podaný, který má naštípnutý nárt a v 50. minutě odnesli na nosítkách Šumichrasta se zlomeným kotníkem.

V poločase jsme tušili, že to bude o jednom gólu, který jsme domácím darovali na stříbrném podnose, když dezorientovaný Bursa poslal domácího útočníka na Kubíčka. Ani mě tak nemrzí ztráta bodů jako dalších dvou hráčů. Teď už máme na marodce sedm hráčů a to není ještě polovina jarní části. Nějak se s tím ale musíme poprat," povzdychl si kouč Jiří Krejza.

Oldřichov - Č. Kopisty 1:0 (0:0)

Branka: Holub.
Č. Kopisty: Kubíček - R. Krejza, Horák, L. Podaný, Bursa - Kunert, Matička, M. Krejza, Přibyl, Fišara - P. Podaný (22. Šumichrast).

Libotenice ovládly derby

Libotenice - Jednoznačným výsledkem skončilo okresní derby I. B třídy v Libotenicích, kde domácí fotbalisté přestříleli Lovosice B 5:1.

„Ten výsledek je sice jasný, ovšem asi až tak neodpovídá. Hosté se snažili kombinovat, měli míč častěji, ale hráli spíš pěší fotbal. My jsme jen trestali jejich chyby v rozehrávce. Byli jsme směrem dopředu dravější, důraznější v koncovce. To rozhodlo," dodal trenér vítězů Václav Mareš.

Libotenice - Lovosice B 5:1 (3:0)

Branky: Veleba, Mazánek, Knapík, Farkaš, Bělík - Lenrt.
Litotenice: Škárka - Ort, Mühlfait, Procházka (16. M. Vecko), Z. Hála - Podrábský, Knapík, Bělík, Farkaš - Mazánek, Veleba (70. Schmid).
Lovosice B: Vavrek - Šafránek, T. Hrdý, Kočina, Husar - Krejčí, Podrazil, Puravec, Baborák - Espinosa, Lenrt.